Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

9 februarie 2008

Delimitare teritorială

Filed under: Informaţii geografice — Ionuţ @ 22:08
Tags: , ,

Informaţii înlocuite de articolul „Delimitare teritorială – revizuit„. 

Nord: linia de cale ferată industrială dinspre Cartierul Militari. Există 3 puncte de intrare în cartier de-a lungul acesteia.

Vest: Str. Valea Lungă, porţiunea de după Depoul de troleibuze Bujoreni. Str. Valea Oltului (denumită şi „Centura Mică a Capitalei”). Există 2 puncte de intrare pe latura vestică.

Sud: Bd. Prelungirea Ghencea până la intersecţia cu Str. Braşov. Str. Braşov până la intersecţia cu Bd. Compozitorilor (actual 1 Mai). Bd. Compozitorilor până la blocurile de pe Str. Haiducului. Începutul unităţilor militare de pe Bd. (Str. ?) Drumul Taberei. Există 3 puncte de acces în această parte, din care unul comun cu latura vestică.

Est: intersecţia de la Răzoare, cea de la Str. Av. Caranda, unităţile militare. Există 2 puncte de acces, dintre care unul e şi cel mai important (Răzoare), asigurându-se legătura cu Centrul oraşului.

Reclame

4 comentarii

 1. si de la compozitorilor la ghencea e no-mans-land? eu acolo am stat si consideram tot dr. taberei.

  (pe buletinul meu scria ‘str. dr. taberei’, deci cred ca oficial e strada, nu bulevard)
  [am stat in 3 locuri diferite pana acum, dar toate in dr. taberei; asa asa, ca sa nu apara confuzii despre ‘locuintele’ mele despre care am mai scris.]

  Comentariu de Jen — 11 februarie 2008 @ 0:59

 2. Am avut oarece dificultăţi în a stabili graniţele. De exemplu nu ştiam dacă Drumul Sării e tot la noi sau la alţii. Harta necesită rectificări, fiind o versiune inspirată din drumul-taberei.info, care nu consideră în Drumul Taberei blocurile de pe Haiducului şi unităţile militare de la Orizont şi Găină. Eu le consider în cartier, aşa că pe harta asta blocurile sunt la noi, aşa cum tot la noi apar şi unităţile militare de pe imaginea cu terenurile.
  Spre Ghencea până unde se întinde Drumul Taberei?

  Comentariu de Ionuţ — 11 februarie 2008 @ 7:49

 3. Conform unui taximetrist interpelat aseară, Drumul Taberei se întinde doar până în spatele primului rând de blocuri de pe Compozitorilor (1 Mai), pe partea cu Ghencea. Dincolo de ele e alt cartier.

  Harta cu delimitarea teritorială va fi actualizată în acest week-end.

  Comentariu de Ionuţ — 14 februarie 2008 @ 9:57

 4. […] Versiune revizuită a articolului “Delimitare teritorială“. […]

  Pingback de Delimitare teritorială - revizuit « Ştiri şi informaţii despre Drumul Taberei — 16 februarie 2008 @ 13:44


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: