Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

13 Mai 2008

Propunere hartă

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 22:26

Dl. Cristian Haşcu (de la www.rancaonline.ro) are o propunere de hartă bazată pe Google Maps în care să se regăsească obiectivele principale din cartier, sau chiar detalieri pe zone.

Dintre avantaje enumerăm: încărcare mai facilă, zoom dinamic fără pierderi de calitate, posibilitatea de inserare a unor fotografii, a unor pagini web, comentarii, notiţe şi chiar a hărţilor direct în motorul Google Earth, etc.

Aşteptăm comentariile şi sugestiile dvs. O mostră aveţi mai jos, pe care puteţi să vă jucaţi în voie şi să daţi click pe orice.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Cinematograf mai e doar cu numele, cladirea fiind intr-o paragina cum numai in filmele cu cutremurul din 77 mai vezi. Pe linga ca e un fel de wc public pt oameni, ciini si alte vietati…

    Comentariu de andreanum — 19 Mai 2008 @ 17:23

  2. Știu. Harta nu este definitivată, e o simulare care să arate poporului ce poate face tehnologia asta, și cum putem împăca și capra și varza, adică și proiectul inițial de hartă cu imagini de pe Google Earth, și hărțile desenate, cu detalii. Doar că harta asta e interactivă, dai dublu clic stânga și se apropie pt detalii, dai dublu clic dreapta și se depărtează pt navigare, plus tot felul de alte năzdrăvănii tehnice.

    Am sperat la un feedback adecvat din partea cititorilor, dar se pare că n-am obținut asta. Ca de obicei apelurile mele la dezbaterea proiectelor de interes public (că astea nu le fac doar pt mine, să mă îngrop eu cu ele) au rămas la stadiul de reacții minimale.

    Oricum, mie mi se pare o idee foarte bună propunerea dlui Hașcu, și o voi integra alături de hărți și alte secțiuni în http://www.infodrumultaberei.ro atunci când va fi gata (prin 2010). Poate vom face obrazul gros să ne mai ajute, cine știe… 😉

    Comentariu de Ionuţ — 19 Mai 2008 @ 20:57


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: