Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

19 Mai 2008

Lucrările de pe Str. Valea Argeşului blochează Str. Valea Ialomiţei

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 11:39

Din câte ştiu arterele cu trafic RATB cad în administraţia Primăriei Capitalei, primăriile de sector spălându-se pe mâini când vine vorba de ele.

După ce a reasfaltat strada Valea Ialomiţei pt a 2-a sau a 3-a oară în ultimii 2 ani, Primăria Capitalei (şi sper să nu zic vreo prostie când afirm că e vorba de administraţia municipală) a (re)început asfaltarea şi pe Str. Valea Argeşului (pt a câta oară?). Prin urmare până pe 22 mai circulaţia troleibuzelor către şi dinspre terminal e întreruptă, iar traficul auto e îngreunat.

Consecinţa: devierea transportului în comun către terminalul de la Valea Ialomiţei (plin în ciuda traficului bucureştean), traficul pe Valea Oltului gâtuit (după cum ştiţi „măreaţa” stradă are doar o bandă), coloana de maşini până la Piaţa Valea Ialomiţei.

Să votaţi bine! 😉

Anunțuri

4 comentarii

 1. Hai ca Valea Argesului era cam rupta in ultima vreme 😀 Oricum eu n-am vazut o asemenea reparatie de 11 ani de cand stau in zona, au fost cel mult carpeli si plombari izolate. E de apreciat totusi ca au refacut complet trotuarele si au facut locuri de parcare. Pe cand intre blocuri….. sa-l intrebam pe Poteras. Capu’ meu…

  Comentariu de Dan — 20 Mai 2008 @ 21:25

 2. Din…. Libertatea 😛 – dar se pare ca pe bune:

  Strada Valea Oltului, pe portiunea cuprinsa intre bd. Timisoara si Valea Argesului (sectorul 6), va fi inchisa traficul rutier pe ambele sensuri, in perioada 21 iulie-21 august, in vederea realizarii lucrarilor de reabilitare, a anuntat, astazi, Primaria Capitalei. Conducatorii auto care tranziteaza zona sunt sfatuiti sa foloseasca rute ocolitoare pe bd. Timisoara, str. Romancierilor, str. Drumul Taberei, str. Valea Argesului. Accesul riveranilor si al autovehiculelor de interventie (pompieri, ambulanta, politie etc.) va fi asigurat cu piloti de dirijare.

  Parca acum 3 ani au mai aruncat niste asfalt pe acolo. Eh!

  Comentariu de Dan — 18 Iulie 2008 @ 19:11

 3. Ştii care-i porcăria? Că nimeni nu a lăţit Valea Oltului la cel puţin 2 benzi pe sens, deşi au avut atâtea ocazii la fiecare şantier din zonă.

  Să-i vedem acum cum or s-o reabiliteze ei… Cu puţin asfalt? Asta nu rezolvă blocajele de trafic. Asta nu e Str. Valea Oltului! Acum e Uliţa Valea Oltului (că tot zicea cineva că stăm la ţară).

  Nu m-ar mira însă dacă în câţiva ani ar face o stradă nouă în spatele Brâncuşi-ului, paralelă cu Valea Oltului.

  Comentariu de Ionuţ — 18 Iulie 2008 @ 21:27

 4. Pe Valea Oltului s-ar mai rezolva din nebunie prin reglarea semafoarelor (faze separate pentru a permite virajul la stanga fara cedarea trecerii spre Valea Ialomitei / Argesului) si eventual prin adaugarea unei benzi de circulatie pe partea „spre camp”. Sau oricum, a unei benzi speciale pentru virajul la dreapta spre Brancusi sau largirea strazii in intersectii pentru a impiedica situatia de acum cand toata coloana se blocheaza in spatele unuia care vrea sa faca stanga spre „oras”.

  Comentariu de Dan — 19 Iulie 2008 @ 10:32


RSS feed for comments on this post.

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: