Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

20 Mai 2008

Campania electorală continuă în Drumul Taberei

După cum unii dintre voi ați aflat de ieri, echipele partidului galben cu săgeata albastră au purces ieri la propagandă electorală în cartier. Găselnița publicitară folosită a fost un suport de carton ce imita o banală cartelă de metrou, pe care era trecut traseul viitoarei Magistrale 5. Deasemenea, lângă imitaţia benzii magnetice e trecut şi termenul de lucru: 2008-2012. Păi nu ziceaţi că trebuie 7 ani? Acum aţi scurtat la 4? Nene Antonele, dacă îl termini cum ai terminat şi Pasajul Subteran Băneasa, mai bine lasă-ne!

Pe spate e trecut calendarul meciurilor din Euro 2008, asta aşa, ca să nu arunce oamenii fluturaşul. Cu toate acestea, lipsa de civilizaţie a bucureştenilor s-a văzut din nou, mulţi aruncând „cartela de metrou” pe jos, deşi aveau coşuri de gunoi în apropiere.

Mai avem deasemenea şi site-ul candidatului PNL, precum şi adresa de blog a acestuia (care apropo, a lipsit de la întâlnirea cu alţi bloggeri politicieni desfăşurată aseară la Club A, şi de care eu am aflat deabia la 2 ore de la începere, că altfel vă povesteam eu ce au mai aberat oamenii ăia – detalii mai multe pe site-urile lui Zoso şi Piticu).

Totodată, în nişte abţibilduri lipite ieri pe uşile blocurilor şi pe stâlpi/coşuri de gunoi, candidatul mustăcios promite izolarea termică a blocurilor. Cu ce bani, nu zice. Asta cu reabilitarea termică o promit mai toţi, s-au copiat unii pe alţii.

**********

Actualul primar al Sectorului 6 continuă să-şi atribuie meritele realizării Ansamblului ANL Brâncuşi. Într-un blog intitulat „Adevărul despre Brâncuşi„, staff-ul dlui Poteraş creează o poveste moralizatoare, cu Împăratul Portocaliu (el), trăgându-i o mamă de bătaie electorală Împăratului Roşu (adică Darabonţ, care la rândul său afirmă că ANL Brâncuşi îi aparţine).

Cifrele înşirate acolo cu scop statistic-demonstrativ îmi amintesc de „Raportul pe anul 2007” al unei primării timişene. Ca să-şi demonstreze eficienţa, angajaţii primăriei trecuseră în raport şi faptul că se uitau peste e-mailuri. Bine că n-au trecut şi Messengerul!

Cât despre site-ul dânsului, se numeşte Poteraş 2.0. Adică Poteraş la al 2-lea mandat. Sau Poteraş îmbunătăţit. Sau Poteraş Reloaded. Sau Poteraş-cum-vreţi-să-i-spuneţi.

Nici candidatul PD-L nu a fost prezent la întâlnirea de aseară. Ţinând cont că o parte din cei din sală erau din Sectorul 6, cred că-l luau puţin la ture.

Să votaţi bine! 😉

Anunțuri

18 comentarii

 1. Mai, ma gandeam deunazi ca nu am cu cine sa votez: Poteras e un „lasa-ma sa te las”, „nu e treaba mea” si „duceti-va cu problema asta la primaria capitalei / comisia strazilor / politia / electrica”, Antonel e un papitoi bun doar de emisiuni la Otrava-TV iar Darabont…. vai, cum sa uit cum a umplut sectorul de panouri cu urari de bine in 2004 dupa Paste, doar doar!….

  Comentariu de Dan — 20 Mai 2008 @ 21:29

 2. Intoxicare pura. In conditiile in care piata imobiliara din .ro da semne de stagnare si inclusiv de reducere a cererii pe segmentul constructiilor rezidentiale noi orice astfel de proiect fantasmagoric supra-evaluat nu are absolut nicio sansa de concretizare dpdv economic (adica daca il faci aduci si prea multi bani de acasa). Si oricum ziarul de care vorbim e specialist in lansarea de fumigene deci putem sa ignoram povestea.

  Comentariu de Dan — 23 Mai 2008 @ 13:23

 3. Da, nici eu nu sunt fan PNL/PSD, dar şi mie mi se pare articolul intoxicare electorală. Parcul Drumul Taberei este prea mare şi important ca să nu se lase cu scandal. Deşi, dacă luăm în considerare şi inerţia socială, nu ar fi de mirare. Oricum, nu cred că parcul îşi va schimba destinaţia în următorii 50 de ani.

  Comentariu de Ionuţ — 23 Mai 2008 @ 17:54

 4. Pe aceeaşi temă a scris şi Zoso un articol intitulat „Metrou în Drumul Taberei?” .

  Comentariu de Ionuţ — 23 Mai 2008 @ 18:06

 5. Intoxicare platita de Poteras…

  Comentariu de Mihnea — 24 Mai 2008 @ 17:51

 6. Azi baietii de la partidul albastru-galben (PeNaL pentru cunoscatori) au umplut toate casutele postale din zona cu o fituica buna de facut cornete, cica un ziar pe nume „Raport 6”, „bilunar dedicat cetatenilor sectorului 6”). Din 8 pagini jumatate sunt pline de atacuri la adresa lui Poteras – poze incadrate de sloganuri gen „Minciuna si frauda” iar restul de lauda de sine la adresa lui Antonel si alor lui. Cineva simte ca se cam ingroasa gluma si oamenii din sector vor alege totusi raul cel mic – adica personajul injurat in asa-zisa gazeta!

  Comentariu de Dan — 25 Mai 2008 @ 15:38

 7. asta cu marele proiect imobiliar care o sa se faca in parcul moghioros e cea mai mare minciuna ! rusinica !

  Comentariu de Alin Ionescu — 26 Mai 2008 @ 16:27

 8. minciuna minciuna, dar populatia cam pune botu’… am auzit deunazi pe niste vecini spunind ca ei il voteaza pe darabont, ca pare om bun. Saracii, habar nu aveau ca asta a mai fost primar o data si nu-mi amintesc sa fi facut mare brinza.

  Comentariu de andreanum — 26 Mai 2008 @ 16:57

 9. Inca un cadou in cutia postala, o „vedere” cu Darabont si Vanghelie in poza comuna, cu mesajul „primari de profesie”. Vai de capul nostru!

  Comentariu de Dan — 27 Mai 2008 @ 19:45

 10. Pe ultimii metri ai campaniei pentru turul 1 toate masinile din zona au primit sub stergatoare fluturasi cu „realizarile lui Poteras” cu referinte din ziare precum Can-Can, Click sau Gandul, renumite pentru bombele cu iz de calomnie pe care le lanseaza (gen ce terenuri are respctivul, ce yacht de lux si-a luat in Cipru sau ce masina Lexus conduce). Daca la dl. Mazare e totusi plauzibil sa aiba niste bani pusi deoparte in Brazilia totusi in cazul nostru particular ma indoiesc ca mai mult de 10% e adevarat. Nu ca individul citat in fluturas n-ar fi inclinat la porcarii, ca toti romanii ajunsi in functii de decizie…

  Comentariu de Dan — 31 Mai 2008 @ 14:14

 11. Campania asta electorală a fost cea mai mizerabilă din toate câte le-am apucat, amintind pe alocuri şi de tezele reeditate ale iliescianismului timpuriu, cu sloganuri desprinse parcă din fitilele din 1990.

  Majoritatea s-au acuzat reciproc că fură, omiţând să spună că şi ei au făcut la fel sau au fost în cârdăşie cu actualii contracandidaţi.

  Nu politica e o curvă. Politica e proxenetul pt care se prostituează anumiţi politicieni şi oameni de rând.

  Mâine Oiţele îşi vor alege pt următorii 4 ani Lupul.

  Comentariu de Ionuţ — 31 Mai 2008 @ 17:51

 12. stimati domni
  hai sa facem ceva nu sa dam din gura .. chiar nu se poate face nimic din acest cartier din ce in ce mai murdar?
  stie cineva ce se va construi pe terenul din fata strandului unde a inceput curatenia cu 2 zile inainte de alegeri??

  Comentariu de popescu — 2 Iunie 2008 @ 16:44

 13. Pe terenul din fata strandului unde a inceput curatenia nu se face decat curatenie,acel teren este al armatei.Si nu se vede frumos?

  Comentariu de adi — 10 Iunie 2008 @ 2:17

 14. Ba se vede foarte bine! Eu de când îl ştiu numai bălării au fost pe el şi grădini improvizate ale ţăranilor strămutaţi la oraş. Singura îmbunătăţire au fost stâlpii de iluminat şi aleea dintre boscheţi. Actuala curăţenie este o asanare absolut necesară a locului.

  Comentariu de Ionuţ — 10 Iunie 2008 @ 8:27

 15. In zi de alegeri, alta balarie in cutia postala. ZIarul „Contra mafiei”, anul 1, numarul 1 =)) Evident tunurile puse pe Darabont, cum vrea el sa distruga parcul, cum a facut bani din dughene pana in 2004 si cum s-a construit hotelul Passion de pe Valea Oltului. A, si cum a fost respectivul la un pas de excluderea din PSD in 2005 pentru delapidare – adica si-ar fi bagat mana si in bugetul partidului. Dar vorba aia, hotu neprins….. Oricum personajul in cauza imi repugna ceva mai mult decat Poteras – spre fericirea astuia din urma. Nu ca ar merita mai mult votul vreunuia dintre noi 😛

  Comentariu de Dan — 15 Iunie 2008 @ 14:31

 16. Nici Poteraş n-a scăpat. Cineva a profitat de poza lui în care-şi încordă muşchii şi arată pumnul, i-a pus un lanţ de neam prost la gât ca la raperii americani şi un teanc de bani în buzunarul de la cămaşă, şi a scris „Mai trăiţi? Bineeee…” (adică un fel de „vă aranjez eu” ) şi „Mai trăiţi? Eu mă descurc!”

  Comentariu de Ionuţ — 17 Iunie 2008 @ 9:45

 17. OBSERVAŢII POST-CAMPANIE:
  – a fost cea mai murdară campanie din 1990 încoace, chiar mai sălbatică decât perioada aia, în care candidaţii s-au acuzat unul pe altul de furturi, chiar dacă până atunci au tăcut mâlc ( complicitate? )
  – au fost cele mai violente atacuri verbale la adresa celor ce nu au mers la vot pt că nu au avut încredere în candidaţi; atacurile continuă chiar şi acum pe anumite bloguri, unde cei absenţi de la urne sunt înjuraţi şi etichetaţi drept „comuniştii lui Iliescu”
  – atacurile au avut aceeaşi sursă, deoarece au avut acelaşi text şi s-au propagat în acelaşi mod
  – atacurile au profitat de lipsa de cunoaştere a procesului de votare a multor tineri ce votează pt prima dată, oferindu-le informaţii false ( „dacă nu mergi la vot cineva va lua buletinul tău şi va face ceva cu el” )
  – a fost prima campanie în care propaganda electorală s-a făcut în mare parte pe bloguri; estimez că cel puţin câteva zeci de mii de persoane au făcut jocurile câte unui partid, şi peste 100.000 de internauţi au fost intoxicaţi cu informaţii false
  – „spiritul civic” a fost invocat de mai multe ori decât la alegerile din ’96, când ne cerea Tatulici să aprindem lumina, să vadă la ProTV câţi am votat; la mulţi care au rostit sintagma asta, spiritul civic înseamnă să votezi cu partidul lor, în rest pt ei neînsemnând nimic

  Comentariu de Ionuţ — 17 Iunie 2008 @ 9:54


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: