Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

3 iunie 2008

Proiecte cu care Orban spera să câştige

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 17:33

De pe proiectele lui Orban, candidatul PNL la PMB, am desprins 3 proiecte privitoare la Drumul Taberei.

Primul dintre ele se referă la Pasajul Suprateran Răzoare (care iniţial, la discuţiile de acum câţiva ani, era subteran). Denumirile arterelor sunt puse de mine, pt că staff-ul PNL a uitat să le menţioneze. Personal am fost iniţial buimăcit, până când mi-am dat seama că poza este făcută de pe blocurile de pe Panduri. Mai corect era să ne arate şi din perspectiva zonei noastre. Clădirea albă din dreapta este Academia Militară.

Al 2-lea proiect era despre zona Favorit. În condiţiile în care zona din spatele fostului cinematograf este în litigiu, îmi pare puţin deplasat să te lansezi în speculaţii fără să clarifici întâi situaţia terenului. Dar ce, lauda e pe bani?

Al 3-lea proiect m-a derutat complet. Ori staff-ul PNL a pus la mişto, orientativ, direcţiile de pe plan, ori nu au ştiut ce vorbesc. Pt că la prima vedere, conform liberalilor, autostrăzile Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Constanţa se întâlnesc la ieşirea spre Domneşti. Adică după Prelungirea Ghencea.

După cum ştiţi dl Orban nu a reuşit mare brânză în primul tur, reacţia sa fiind asemănătoare cu a lui Ion Iliescu atunci când a aflat că partidul nu-l mai vrea. :)) Aşa că planurile sale nu mai contează acum. Vi le-am arătat doar spre aducere aminte. 😉

Reclame

3 comentarii

  1. In proiectul 3 este vorba de autostrada proiect care va porni din vestul tarii si va ajunge pana la Constanta, si e normal ca cele doua se vor uni in preajma Bucurestiului.

    Comentariu de teoctist — 3 iunie 2008 @ 21:08

  2. Te cred, doar că nu era specificat asta acolo, că toate drumurile duc în Drumul Taberei…

    Comentariu de Ionuţ — 3 iunie 2008 @ 21:26

  3. eu cred ca este vorba doar de sensurile pe soseaua de centura: unul spre autostrada bucuresti-pitesti, iar celalalt spre bucuresti-constanta. oricum, suna mai bine decat spre bragadiru sau spre chiajna :p

    Comentariu de dalelubrussel — 5 iunie 2008 @ 1:06


RSS feed for comments on this post.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: