Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

25 Iunie 2008

Mai există internet-cafe-uri în Drumul Taberei?

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 21:23

Odată cu înmulţirea conexiunilor internet la domiciliu interesul pt sălile publice de tip internet-cafe a scăzut până la dispariţia acestora.

Totuşi, unde mergi când providerul nu asigură intervenţia după orele 17? Când internetul nu-ţi merge zile întregi, iar pe vecini nu îi cunoşti atâta de bine încât să le faci vizite la ceas de seară?

Fiindcă iar nu-mi merge MVH-ul (acum scriu de pe telefon), în drumul meu de la al 2-lea job către casă am trecut pe la 3 locaţii de pe Buclă, zona Piaţa Valea Ialomiţei, pt a verifica existenţa acelor săli de internet. Toate 3 s-au închis de mult, la fel ca şi sala aia mişto de vis-a-vis de ştrand. Şi mai cunoşteam încă 3 săli, acum închise.

Şi totuşi…mai există internet-cafe-uri în Drumul Taberei?

Anunțuri

10 comentarii

 1. daca vrei (si ai wifi) iti dau parola de la wirelessul meu si poti sa stai pe trepte in fata blocului 😛

  singurul i-cafe de care stiam eu (ala de la gaina) e inchis…

  Comentariu de Jen — 25 Iunie 2008 @ 21:34

 2. :)) Mersi de ofertă. Şi tu, când treci pe Valea Oltului, să mă anunţi să-ţi bag MAC-ul de la „lectop” la mine-n router (e blocat pe MAC, nu pe parolă). :p

  Aş fi încercat eu să mă conectez la reţelele din vecini, pe numele lor „micky” şi „Printesa_Alex”, dar sunt protejate cu parolă WEP/WPA, aşa că n-are nici un rost. 😀 Vecinilor, dacă citiţi aici, un byte de ajutor se poate? 😀

  Îl ştiu şi pe ăla de la Găină, de-a fost în blocul F. A dispărut cam de multişor, acum e ceva bar în locul lui, parcă. Au mai fost la subsolul blocului de peste drum de Plaza, vis-a-vis de ştrand, încă 4 în zona Pieţei Valea Ialomiţei… Apropo de asta, acum 6 ani eram singurul care avea abonament la o sală de internet în zona pieţei. 😀 Acum în locul ei e spălătorie-curătatorie.

  Comentariu de Ionuţ — 25 Iunie 2008 @ 23:25

 3. acum 8 ani stateam la 2 minute de piata v. ialomitei si n-am observat nici un internet cafe, daramite 4 :))

  Comentariu de Jen — 26 Iunie 2008 @ 0:25

 4. stiu eu sa sparg WEP/WPA. te invat daca vrei 😀

  Comentariu de dalelubrussel — 26 Iunie 2008 @ 8:50

 5. @Dale: vrei să mă pun rău cu vecinii? :p

  @Jen: au fost aşa, în ordinea descoperirii/dispariţiei lor:
  – Valea Ialomiţei, blocul cu magazin non-stop, între salonul de coafură şi „cofetărie”. Acum e curăţătorie acolo. Pe vremea aia aveam abonament la ei scos la imprimantă pe carton şi veneam cu mousepad-ul de acasă, că ei n-aveau.
  – Cetatea Histria colţ cu Târgul Neamţ, într-un garaj. Frati-miu cel mic a lucrat acolo.
  – Cetatea Histria, în spatele staţiei de bus de la piaţă, tot la un garaj. N-am intrat acolo, doar îi vedeam pe copii certându-se la jocuri.
  – Drumul Taberei, lângă American Beer House, într-o cotineaţă din spatele blocului. A mai fost acolo fast-food, acum e ceva farmacie veterinară. Nici acolo n-am fost.

  Vai…ce Fulga sunt! Am uitat din enumerarea de aseară exact locul pitoresc unde am cunoscut-o pe Adina! Pe vremea când nu exista Plaza, la etajul clădirii Nufărul de vis-a-vis era o sală unde băieţii nu aveau soft de contorizare. Ca să-ţi pornească monitorul foloseau o cutie mare de lemn în care băgau fise, iar un dispozitiv electronic improvizat asemănător celor de la vechile telefoane publice cu monezi dădea drumul la curent. 😀

  Deci 8 internet-cafe-uri cunosc eu să fi fost în Drumul Taberei de-a lungul vremii: 4 la Piaţa Valea Ialomiţei, 2 la Plaza, 1 la Tricodava şi 1 la Găină.

  Şi mai erau 2: unul în actualul sediu al MitNet (blocul ITN, fost hotel) şi încă unul doar pe jocuri la capătul dinspre Plaza al Sănduleşti-ului.

  Deci 10 săli cunosc eu. 😀

  Comentariu de Ionuţ — 26 Iunie 2008 @ 9:25

 6. Cred ca nai este unul singur la Favorit, in spatele complexului. Desi, nu as baga mana in foc, ca in ultimele 3 luni nu am mai avut treaba la Alimentara lu’ domnu’ Marean, ca sa vad daca mai e ori ba.

  Comentariu de simonarrr — 28 Iunie 2008 @ 10:43

 7. Ah, si mai stiu ca acum juma de an mai era un internet cafe (desi e mult spus) intr-unul din blocurile dintre intersectia Favorit si biserica aia de la Orizont.

  Comentariu de simonarrr — 28 Iunie 2008 @ 10:45

 8. Acum ceva timp erau o groaza in zona Valea Ialomitei/cetatea Histria- cucu stie care or mai fi si care n-or mai fi

  Comentariu de Raluca Hippie — 30 Iunie 2008 @ 17:12

 9. Apropo-ce-ar fi sa facem o petitie la primarie sa ne bage si noua wireless in parc, sa stam cu laptoapele pe iarba? 😉

  Comentariu de Raluca Hippie — 30 Iunie 2008 @ 17:13

 10. Da, mă, l-am uitat exact p-ăla de pe Târgu Neamţ unde mă împiedicam mereu pe treptele lor de lemn… 😀 Te ia durerea de cap când vezi câte săli de internet au dispărut în ultimii 5 ani. Tocmai, că acum nu mai sunt!

  Cât despre wireless… Sunt chestii mai stringente de făcut în cartier… Inclusiv să facă iarba pe care să stai, că cea de acum ori e jumulită, ori e plină de rahaţi de câine.

  Comentariu de Ionuţ — 30 Iunie 2008 @ 18:02


RSS feed for comments on this post.

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: