Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

7 iulie 2008

Şi ei sunt ai noştri: lista neagră a serviciilor taxi din Drumul Taberei

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 11:29

Pe internet se găsesc mai multe proiecte individuale legate de serviciile de taximetrie. Unele dintre aceste recenzii rămân neupdatate pe motiv că „ce se poate întâmpla nou la taxi?”

Pe blogul propriu am o serie de articole sub titulatura „taxi driver”, în care relatez despre „oile negre” ale taximetriei bucureştene. Mi se pare o idee bună să continui proiectul aici, oferind celor interesaţi indicativele şoferilor ce par a fi deranjaţi că lucrează.

Am înfiinţat pagina numită „Taxi driver„, unde puteţi să vă spuneţi ofurile cu privire la firmele şi şoferii de taxi din Drumul Taberei.

Reclame

5 comentarii

 1. Nevasta-mea a lucrat 1 an la Cobalcescu (la birouri 😛 ); acolo politica era mult mai dura, cam stateau pe capul soferilor, luau in serios toate reclamatiile, practic saptamanal ii treceau prin mana decizii de desfacere a contractului de munca pe criterii disciplinare. Partea proasta e ca din cauza crizei de soferi se ajungea la situatia penibila de a-i reangaja dupa cateva luni =)) Din alt punct de vedere salariile erau si sunt mizere, poate un pic mai mari ca media pe economie, pe ideea ca oricum isi multiplica veniturile din bacsis. Exista si un sistem de bonus / malus pentru neatingerea obiectivului lunar de nu stiu cate zeci de milioane, oricum o suma mare, soferul chiar trebuia sa munceasca sa adune banii aia. Dar pe de alta parte masina era a firmei, firma platea pe ea taxe, combustibil, asigurari – si exista optiunea de a o cumpara cu mega-discount dupa un numar de ani. Dar, una peste alta, sa ne intoarcem la natura umana……

  Comentariu de Dan — 7 iulie 2008 @ 12:47

 2. Erata: am zis ceva de media pe economie, trebuia sa zic minimul pe economie, vorbim de 6-7-max 8 milioane „in mana”.

  Comentariu de Dan — 7 iulie 2008 @ 12:48

 3. Cunosc treaba cu planul zilnic şi salariul mediocru, dar dacă ne ghidăm doar după criteriile astea ajungem la discuţii gen „doctorii nu-şi fac treaba pt că sunt prost plătiţi”, (?!) cum îmi zicea cineva.

  Comentariu de Ionuţ — 7 iulie 2008 @ 13:16

 4. Dap, de-aia ziceam sa ne intoarcem la natura umana – poate problema porneste din copilarie cand toti suntem impinsi de la spate sa dam „totul” la scoala pentru a ajunge doctori, ingineri sau mai stiu eu ce savanti in loc ca accentul sa se puna pe abilitatile personale ale fiecaruia si pe „lucrul bine facut”. Poate in fiecare taximetrist se regaseste inginerul esuat 😀 Dreamin’

  Comentariu de Dan — 7 iulie 2008 @ 15:02

 5. Pe mine m-ar interesa o lista cu cabinetele veterinare din cartier….

  Comentariu de teoctist — 10 iulie 2008 @ 6:06


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: