Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

13 iulie 2008

Secţii de poliţie în Drumul Taberei (cu informaţii despre fiecare)

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 16:04

Care crede că întocmirea unei liste cu informaţii de interes public este numai copy-paste, se înşeală. Desigur, că uneori graba de a prezenta anumite informaţii poate duce la o documentare insuficientă, dar situaţia se remediază ulterior. Obligatoriu!

Am aflat astăzi că avem 2 Secţii de Poliţie în Drumul Taberei. Eram în dubii de zilele trecute, cînd am văzut o maşină aparţinând unei alte secţii decât 22. Erav vorba de Secţia 25, secţie nouă, care nu exista acum câţiva ani. Pt cine nu ştie, numerotarea patrulelor auto de poliţie în Bucureşti se face cu câte 2 sau 3 grupe de cifre situate pe aripa spate a autovehicolelor, după cum urmează: X YY ZZ (sector, secţie, număr maşină) sau YY ZZ (secţie, maşină).

De pe site-ul Poliţiei Capitalei am aflat că întradevăr, există 2 secţii în Drumul Taberei, 22 şi 25. La Secţia 25 însă, adresa este greşită, pt că nu există Str. Râul Doamnei 46!

Aşa că am sunat la Secţia 25 şi am aflat că adresa exactă este Al. Callatis 1A, în incinta fostei Şcoli 279 (habar n-aveam că s-a desfiinţat!!!), lângă Grădiniţa 230. Prin urmare informaţiile afişate pe harta cu blocurile din zona Buclei nu sunt întocmai exacte, după cum am anunţat deja.

Iată o hartă ce prezintă situarea celor 2 secţii de poliţie, urmată de câteva informaţii esenţiale privind zonele de jurisdicţie (informaţii care însă pot fi modificate de autorităţi, dar eu vi le prezint aşa cum sunt anunţate la această dată). Cu ocazia asta am aflat că nu mai aparţin de Secţia 22, ci de 25. 🙂

SECŢIA 22 POLIŢIE:

Str. Braşov 19, în spatele Pieţei Drumul Taberei

Tel: 021.4131020 (sistem OTR – operator telefonic robotizat, apăsaţi tasta 4 pt a lua legătura cu un operator uman – poliţist de serviciu).

Listă jurisdicţii, numere de interior şi nume poliţişti de proximitate (în format .pdf) de la Secţia 22.

SECŢIA 25 POLIŢIE:

Str. Al. Callatis 1A, lângă Grădiniţa 230, între blocurile ANL şi Str. Râul Doamnei

Tel: 021.4441906 (sistem OTR – operator telefonic robotizat, apăsaţi tasta 4 pt a lua legătura cu un operator uman – poliţist de serviciu).

Listă jurisdicţii, numere de interior şi nume poliţişti de proximitate (în format .pdf) de la Secţia 25.

Cu titlu orientativ, jurisdicţiile celor 2 secţii sunt delimitate de Str. Braşov: Secţia 22 acoperă partea dinspre oraş, iar Secţia 25 vestul (inclusiv Ansamblul Brâncuşi). Este important să ştiţi cărei secţii de poliţie aparţineţi, pt ca în caz de nevoie să nu trebuiască să străbateţi jumătate de cartier ca apoi să vă întoarceţi încă jumătate la secţia de poliţie la care aţi fost arondaţi.

Reclame

Un comentariu

  1. Buna ziua,
    utile informatiile chiar si pentru cei care nu stau in zona. Eu aveam idee unde este dar nu eream sigur asa incat am confruntat datele mele cu ale tale.
    Din pacate nu gasesc niciunde o fotografie a respectivei locatii pentru a o posta pe site.
    Succes in ceea ce faci.

    Comentariu de sorin — 5 decembrie 2008 @ 15:41


RSS feed for comments on this post.

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: