Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

21 Iulie 2008

Ce le putem arăta în cartier celor ce nu locuiesc aici?

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 12:18

Cum săptămâna viitoare primesc vizita soacrei şi cumnatei, venite prima dată în Bucureşti, m-am gândit să le prezint câteva din „minunile capitaliste”. 😀

Când însă am făcut o listă cu posibile obiective, am realizat că în Drumul Taberei nu prea am unde să le duc. În afară de un tur de mall urmat de un film şi de o raită prin parc…pauză. 😦

Posibile sugestii? 😀

Anunțuri

4 comentarii

 1. Pai nu ai, nici macar dpdv al turismului de tip „cumparaturi”, ca de vizitat e clar, ce sa vezi intr-un cartier de tip dormitor. Sau cum canta aia de la Parazitii, „suntem o tara de banci, farmacii si biserici!” – deja 1 din 2 spatii comerciale de la parterul blocurilor e fie farmacie, fie banca. Iar bisericile…. eh!

  Comentariu de Dan — 21 Iulie 2008 @ 13:01

 2. @Dan
  Ai uitat pariurile şi jocurile de noroc… Dacă în urmă cu doi ani când „dispărea” un magazin era 90% sigur că apărea o filială bancară, în urmă cu un an era moda farmaciilor, acum este moda jocurilor de noroc/pariurilor.

  @Ionuţ
  Ar mai fi stadionul Steaua :D. Şi Şcoala 197 unde era MiniSongul lui Mihalea (apropo de asta, poate inventariem personalităţile artistice şi culturale care au locuit prin cartier). Chiar lângă mine, pe Ţincani e o placă memorială, dar am un lapsus :(( Cred că Lena COnstante şi H Brauner. Parcă şi Ion Lăncrăjan e pe undeva pe-aproape, dacă nu chiar în acelaşi bloc.

  Comentariu de Cristian Banu — 21 Iulie 2008 @ 14:01

 3. Din experienta proprie, pt cei straini de cartier o plimbare pe la bucla ramane de neuitat 😛 Se pleaca de la BRD, se arata ca pct de reper sacosa de la billa, dupa care se merge lejer, cu multa conversatie (ca sa nu se observe ca drumul nu e chiar drept), dupa care se ajunge la moghioros si se arata sacosa de la billa :P. In afara de asta, plimbarea e chiar agreabila.

  Comentariu de Handrews — 21 Iulie 2008 @ 14:29

 4. @Cristi Banu: eventual un tur la blocul meu…”aici a stat nemuritorul…care a murit…” 😀

  Stadionul Ghencea nu e la noi, cum nici Plaza şi Cotroceni Park nu sunt în Militari (cum afirmă una lume).

  @Hadrews: 😀

  Comentariu de Ionuţ — 21 Iulie 2008 @ 19:16


RSS feed for comments on this post.

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: