Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

26 Iulie 2008

PUZ din 2005 cu terenul de la Piaţa Drumul Taberei

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 1:39

Primăria Capitalei a făcut în 2005 un plan de situaţie cu terenul pe care grupul belgian Robelco va construi ansamblul de imobile peste câţiva ani. Primăria numeşte zona pe care acum este pationarul drept „Centru de cartier”.

Pot să afirm că acesta este cel mai complex plan pe care l-am văzut gândit pt cartierul Drumul Taberei. Pe lângă imobile de 6-8 etaje şi accente (corpuri supraînălţate, ca la blocul ALMO de la Obor?) de peste 20 de nivele (înălţime maximă prevăzută – 31 de etaje!!!), proiectul face referire la reguli stricte de distanţă faţă de obiectivele din jur, destinaţia clădirilor (birouri şi spaţii comerciale), spaţiile destinate nelimitat publicului, zonele deschise pt plimbare şi contrabalansarea mărimii imobilelor.

Totodată este prevăzută şi o intrare la metrou, pe viitoarea Magistrală 5, situată unde este acum scena de la patinoar. Accesul auto se va face dinspre Str. Braşov. Locurile de parcare vor fi predominant subteran, distribuţia fiind de 1 loc la fiecare 50mp suprafaţă utilă.

Parcă văd că situaţia se va schimba până când vor începe lucrările…

Photobucket

Anunțuri

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: