Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

28 iulie 2008

Explozia unei sacoşe răneşte o persoană în zona Buclei

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 13:32

În jurul orei 11:30 o explozie de mică intensitate s-a produs într-o maşină aflată în zona Str. Târgu Neamţ din interiorul Buclei Drumul Taberei.

Potrivit primelor mărturii, un bărbat a găsit o sacoşă pe stradă, sacoşă pe care a luat-o şi a introdus-o în autoturismul propriu. În momentul în care a deschis-o, conţinutul sacoşei a explodat, rănindu-l. O a 2-a persoană aflată împreună cu el în maşină a scăpat fără răni. Autovehiculul a fost avariat.

Incidentul este cercetat de Secţia 25 Poliţie.

Primele detalii se regăsesc pe site-urile de ştiri, următoarele urmând să apară la ştirile de seară ale televiziunilor centrale.

Reclame

7 comentarii

 1. Din cate stiu eu, atunci cand gasesti o sacosa (pachet etc) nesupravegheata si care ti se pare cam dubioasa, primul lucru pe care il faci e sa suni la politie. Dar unii sunt prea blonzi si lacomi ca sa dea un telefon la un numar gratuit. Bine ca nu au patit ceva mai grav.
  Cand o sa se duca ala sa isi ia asigurarea o sa il intrebe tipa de la ghiseu: cum v-ati avariat autoturismul?, El: pai am gasit o sacosa pe strada si am deschis-o ca imi era o foameee… si cand am deschis-o a explodat, pesemne ca era cu cod si nu trebuia sa o deschid.

  Comentariu de Andreea — 28 iulie 2008 @ 13:52

 2. Mai este posibilitatea ca el să fi transportat pachetul. Au fost destule cazuri de „cine sapă groapa altuia” când o manipulare neglijentă sau o montare deficitară a rănit atentatorul.
  Dar să nu ne dăm cu părerea deocamdată, să aşteptăm rezultatele anchetei. Antena3 transmite din jumate în jumate de oră de acolo, de parcă ar mai fi ceva nou de aflat de pe stradă. Adevărul e undeva la mijloc, deci… Tocmai d-aia nici nu am transmis ştirea ca bârfă OTV, ci ca ştire neutră şi imparţială.

  Comentariu de Ionuţ — 28 iulie 2008 @ 14:08

 3. E ca in bancu ala cu arabu care vine in Romania sa comita un atentat =)) ( aici: http://www.bancuri.biz/categorie_detalii.php?id_categ=75 ) Desi aici cred ca a fost doar un pic de combustie spontana din cauza cine stie caror mizerii fermentate. Dar vorba aia, tara de ….., atentate la fel 😛

  Comentariu de Dan — 28 iulie 2008 @ 14:13

 4. Da, bună aia, o ştiam de mult, dar tot haioasă e. 🙂

  Comentariu de Ionuţ — 28 iulie 2008 @ 14:35

 5. Asta imi aduce aminte mai degraba de povestile cu teroristi de la inceputul anilor ’90. Oricum, e clar ca de data asta nu a fost vorba de o bomba sexy. Ochii in patru, doi cate doi.

  Comentariu de Bila — 29 iulie 2008 @ 1:09

 6. Eu nici acum nu pot sa inteleg ce a fost in capul aluia care a bagat bomba in sacosa. Ce a vrut sa obtina? Nu inteleg

  Comentariu de Petrisor Socol — 30 iulie 2008 @ 21:58

 7. Poţi să-l întrebi. 😀

  Comentariu de Ionuţ — 30 iulie 2008 @ 22:34


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: