Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

31 iulie 2008

Lucrări Str. Valea Oltului (5)

Filed under: Lucrări — Ionuţ @ 14:40

Se lucrează la montarea bordurilor.

Photobucket

Se taie din trotuar pt noua staţie RATB de la intersecţia cu Str. Valea Ialomiţei (staţie ce deserveşte traseul liniei 221).

Photobucket

După noi potopul praful.

Photobucket

Reclame

5 comentarii

 1. Stii ca lucrarile ar trebui sa dureze aproximativ o luna. Dar dupa parerea mea daca ar muncii astia zilnic 8-10 ore pe zi, ar termina in maxim 2 saptamani. Doar sa refaca strada cu smoala le-ar lua maxim o saptamana. Dar in stilul cum muncesc ei, 2 zile vin, alte 7 nu, normal ca timpul cat o sa dureze lucrarile e asa lung. Tu ce parere ai despre asta?

  Comentariu de Andreea — 31 iulie 2008 @ 15:33

 2. Eu zic că m-ai înebunit cîte adrese de e-mail ţi-ai tras. 😀
  Zilele astea de concediu m-am trezit în zgomot de picamere şi m-am culcat în troncănit de camioane. Din păcate nu ale lor, pt că programul lor începe pe la 8 şi se termină înainte de 5. Şi „12 luni dată de predare” nu se prea pupă cu termenul de 21 august.

  Comentariu de Ionuţ — 31 iulie 2008 @ 15:53

 3. Sper ca pozele cu praful sa fie vazute si de cei de la Primarie…

  Comentariu de Fobia — 3 august 2008 @ 15:52

 4. btw, daca luam ca exemplu strazile Valea Ialomitei si Valea Argesului si studiem termenul lor de executie, vedem ca V.I. a fost terminata in 3 zile maxim (de asfaltat, lucrandu-se pe o singura banda) iar bordurile nu ar trebui sa depaseasca inca pe atat. Nu vad de ce si cu circulatia inchisa (???) au un termen atat de mare, care le lasa liber la … frecat menta.

  Comentariu de Fobia — 3 august 2008 @ 15:55

 5. Nu, Fobia, că s-a terminat campania electorală. Acum Oprescu este la faza de redistribuire a sferelor de influenţă, iar Poteraş a recăzut în somnu-i dulce cu care ne-a obişnuit. Şşşttt! Tastaţi mai încet, că-i trezim pe onoraţii funcţionari!

  Comentariu de Ionuţ — 12 august 2008 @ 11:28


RSS feed for comments on this post.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: