Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

31 iulie 2008

Timişoara Residence

Filed under: Lucrări — Ionuţ @ 15:41

Jen mă anunţă că au apărut primele informaţii despre ansamblul de blocuri ce se construieşte lângă Complexul Flipper. Noi zicem că despre ăla ar fi vorba, locaţia de pe harta lor fiind aproximativ aceeaşi, iar clădirile arătând la fel.

Este vorba de Timişoara Residence, a cărei pagină de internet nu cuprinde deocamdată şi trimiteri valide la schiţele apartamentelor. Site-ul tecnocasa.ro nu am reuşit însă să-l accesez, browserul spunându-mi de câteva ori că nu a găsit aşa ceva.

Mai jos sunt scanările pliantului găsit de Jen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Cum spuneam, site-ul este neterminat, găsindu-se informaţii şablonate (gen „xxx apartamente”), iar imagini cu apartamentele fiinf disponibile ca galerie din această pagină.

Photobucket

Iată şi o imagine de pe şantierul lor, aşa cum se vede din norii de praf de pe Str. Valea Oltului.

Photobucket

Reclame

3 comentarii

  1. la ei pe site e trecuta aceeasi adresa de pe panoul pe care l-ai pozat tu, deci e destul ca sigur ca asta e minunea care se contruieste acolo.

    Comentariu de Jen — 31 iulie 2008 @ 21:43

  2. multumim pt reclama gratuita pe care ni-o faceti

    Comentariu de Alex — 12 august 2008 @ 16:40

  3. Pt puţin, mai ales că eu n-o percep ca o reclamă, ci ca o informare asupra unui proiect de interes public. Sper însă că veţi lua în considerare lacunele pe care vi le-am sesizat şi veţi îndrepta situaţia. Anunţaţi-ne când vom putea afla mai multe.

    Comentariu de Ionuţ — 12 august 2008 @ 17:57


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: