Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

1 August 2008

Eroare pe site-ul Primăriei Sector 6

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 13:11

Andreea mă sesizează în privinţa unei erori descoperite pe site-ul Primăriei Sector 6, secţiunea cu Harta Sectorului 6. În imaginea de mai jos aveţi detaliată această eroare.

Sus vedeţi harta aşa cum apare ea pe site. Dacă vă deplasaţi cu mouse-ul peste zona la vest de Str. Braşov, vă apare ca aparţinând de cartierul Drumul Taberei (mijloc, porţiunea de nuanţă mai închisă). De la Str. Braşov spre Răzoare, programatorii primăriei plasează jumate din cartier ca făcând parte din cartierul Militari (jos, porţiunea de nuanţă mai închisă).

Photobucket

Anunțuri

3 comentarii

 1. Intreaga harta e cam aberanta, limita sudica a sectorului este chiar pe Prelungirea Ghencea iar zona Panduri-Trafic Greu pana la Razoare inclusiv face parte din sectorul 5. De asemenea in zona Giulesti intreg frontul de blocuri de pe ambele parti ale strazii, mai sus de stadion e parte a sectorului 1 (sectorul 6 incepe exact in spatele blocurilor, e o aberatie a orasului, oamenii aia dau taxe lu’ Chiliman si platesc parcarea la Poterash), practic dupa ce se termina blocurile toata zona spre Giulesti-Sarbi e din sectorul 6.

  De includerea intregii comune Chitila sau de zonele din Prelungirea Ghencea care tin de orasul Bragadiru nu mai zic….. Da uite si tu cum se fac banii buni in Romania in „colaborare” cu autoritatea locala.

  Comentariu de Dan — 1 August 2008 @ 16:10

 2. Rectific, CHIAJNA, nu Chitila….. uh!

  Comentariu de Dan — 1 August 2008 @ 16:11

 3. 😀 Asta-mi aminteşte de Cal. Plevnei, chiar vis-a-vis de Primărie 6. Intri în curte, la stradă de sectorul 6, în fundul curţii e 1! 😀

  Comentariu de Ionuţ — 1 August 2008 @ 17:47


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: