Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

2 august 2008

Sesizare Garda Naţională de Mediu

Filed under: Comunicări — Ionuţ @ 9:05

Va solicit verificarea modului in care se executa restrictiile de trafic in timpul lucrarilor de reabilitare a arterei Str. Valea Oltului din sectorul 6, Bucuresti.

In ciuda anunturilor Primariei Capitalei ca artera va fi inchisa, continuarea traficului a dus la intensificarea poluarii in zona prin degajarea unor importante cantitati de praf ce au deteriorat grav calitatea aerului respirat si au dus la depunerea sa pe coronamentul arborilor si in casele rezidentilor.

Va sugerez deasemenea si o masuratoare a poluarii fonice a arterei mai sus amintite in orele de varf ziua, dar si noaptea, si comunicarea rezultatelor spre instiintare publica. Mentionez ca aceasta este o artera pe care este permis traficul greu, cu camioane, ceea ce duce la producerea de zgomote de intensitate crescuta indiferent de ora.

Cu stima,

Ionut Iosub

https://drumultaberei.wordpress.com

Hmmm… Parcă văd că şi sesizarea asta va avea o soartă similară aceleia cu stâlpul

Reclame

8 comentarii

 1. O sa iti fie oferit un reply din zecile de templates-uri ce le au.
  Deobicei sunt texte standard in care schimba decat numele destinatarului.
  :)Am vazut de curand un astfel de template in care uitasera sa schimbesi numele:)

  Comentariu de cristianiosub — 3 august 2008 @ 0:08

 2. Chiar si fara reparatii la strazi Bucurestiul e un oras murdar (atentie, nu poluat, pentru poluare vezi ce mai arata la tv de prin Beijing de cand cu olimpiada). Acum 11 ani cand m-am mutat in apartamentul asta aveam mobila neagra a bunica-mii insa parca nu imi sarea in ochi praful atat de repede fata de cum il sesizez acum pe mobila noua din „pal melaminat”. Masina nu am chiar de atunci pentru un termen mai plastic de comparatie insa in ziua de azi daca o spal duminica si nu circul cu ea toata saptamana, sambata viitoare zici ca vorbim de o „rabla” (fabricatie 2007 :P) abandonata. Oribil.

  Comentariu de Dan — 3 august 2008 @ 11:17

 3. va rugam frumos sa veniti pe strada Pirjolescu Ion nr 33A unde activeaza un laborator chimic.

  Comentariu de andreea — 11 august 2008 @ 13:24

 4. Cine să vină? Eu sau Garda de Mediu? Pt că se pare că aţi greşit locul. Strada respectivă este dincolo de Pantelimon (şi în acest caz habar n-am de ce aţi comentat aici), iar eu personal nu am atribuţii de control.

  Pe viitor adresaţi-vă autorităţilor competente dacă aveţi o asemenea sesizare de făcut.

  Comentariu de Ionuţ — 12 august 2008 @ 11:25

 5. […] Ionuţ @ 22:19 Tropa, tropa, tropa, tropa… I-auziţi cum vine în galop răspunsul la sesizarea de zilele […]

  Pingback de Răspuns Garda de Mediu « Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei — 13 august 2008 @ 22:19

 6. Tot e bine ca tu ai primit un raspuns. Eu am incercat sa vad ce se intampla cu marcajele stradale facute aiurea pe strada Bd. 1 Mai si nimeni nu mi-a zis nimic. Nu ca as fi un fan an reclamatiilor insa mi se pare absurd sa iau o amenda pentru ca vreau sa ajung acasa. Pe Bd. 1 Mai, daca mergi de la Tricodava spre str. Sibiu si tu stai undeva pe Valea Prahovei, pe Aleea Compozitorilor sau pe Bozieni nu poti face la stanga sa ajungi acasa. Singura posibilitate e sa mergi pana pe Sibiu sa intorci la unul din squar-urile de pe Sibiu. Din pacate spre seara alea sunt ocupate de masinile parcate. Asa ca nu iti ramane decat sa mergi pana la Favorit ca sa intorci. Si asta pt ca cineva nu s-a gandit cand a facut marcajul stradal cu dublu banda continua pe Bd. 1 Mai.

  Comentariu de Adina Mitran — 14 august 2008 @ 14:42

 7. […] 2 august, trimiteam pe mail o sesizare privind poluarea produsă din timpul lucrărilor la primul tronson din Str. Valea […]

  Pingback de Traseul unei sesizări « Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei — 20 septembrie 2008 @ 19:27

 8. Colocatarii din blocul meu si cu mine, ne confruntam cu zgomotul utilajeor folosite la renovarea unuia dintre apartamente. Nu exista un program de lucru, se munceste si sambata, este foarte suparator ca volum si efect. Unde putem sa ne adresam pentru a sesiza situatia?
  Viorel- Constanta

  Comentariu de viorel — 22 aprilie 2009 @ 9:36


RSS feed for comments on this post.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: