Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

22 august 2008

Plăceri nevinovate

Filed under: Lucrări — Ionuţ @ 0:11

Precum bocănitul cu picamerele în intersecţia Valea Oltului cu Valea Ialomiţei la 12 noaptea. 😦 Asta da poveste fără sfârşit! Mai ales că azi sau mâine oficial lucrările trebuiau să fie încheiate. Cum am mai zis şi în altă parte, pe blogul personal: Oprescu va face mai puţin decât Videanu, iar Poteraş va mai dormi 4 ani. Cât priveşte pe băieţii de la firmele cu drumurile… Să mai spunem cine i-a băgat pe felie şi cine-i ţine-n braţe la cele mai înalte niveluri?

Reclame

5 comentarii

 1. Oprescu a fost votat de electoratul bucurestean „disperat” de aglomeratia din oras si de aparenta neputinta a autoritatilor de a face ceva. Evident au existat si canale media care au maximizat aceasta neputinta si au dublat-o cu asa-zise dezvaluiri de mare coruptie (problema regilor asfaltului, cladiri istorice demolate pentru a face loc unor zgarie-nori fara locuri de parcare); din nefericire din aceasta supa colorata nu prea a fost loc de distins intre bine si rau, mai ales pentru creierele muncite si exasperate ale celor care alearga de colo-colo zilnic prin Bucuresti. Iar primarul actual va face mult mai putin fiindca de fapt asta isi doreste acest electorat, sa se faca cat mai putin, sa li se afecteze viata cat mai putin, sa aiba cat mai putine reparatii in trafic si cat mai putin zgomot; aparent vizionarismul si sacrificarea prezentului pentru un viitor mai bun nu mai sunt la moda, mai ales dupa experienta anilor ’80 cand s-a bagat aceeasi placa pentru a masca un faliment economic generalizat. Din nefericire la un nivel macro lucrurile sunt mai clare decat de la nivelul strazii; doar ca acum strada are si drept de vot.

  Comentariu de Dan — 22 august 2008 @ 10:00

 2. ,,,lucrarile TREBUIAU terminate ,,,,si se putea daca inchideau sau limitau traficul in zona asa cum au stiut sa il inchida la cursele auto ,,,,

  Comentariu de givan — 22 august 2008 @ 11:39

 3. In zilele noastre o firma de constructii are „pe rol” multe santiere in paralel… si cam aceiasi oameni peste tot; nu in acelasi timp ci pe rand. In functie de ce telefoane se primesc si ce scandal public iese o lucrare e finalizata mai repede in detrimentul uneia in care nu-l vezi pe Dorel cu lunile. Din pacate in acest moment „regii asfaltului” nu mai au o concurenta reala fiindca doar acolo sunt utilaje moderne si muncitori cu ceva mai multa experienta in domeniu si asta se simte si pe strada – lucrarile executate in ultimii 2 ani chiar arata mai bine (macar estetic, dar poate si functional) decat ce se facea in Bucuresti pana sa ajunga Videanu primar.

  Comentariu de Dan — 22 august 2008 @ 12:37

 4. Am un prieten care a cumparat in brancusi residence un apartament.acum plinge dupa bani.cica dezvoltatorul nu mai are bani sa termine proiectul si mai este si dator la banci.ce solutie are prietenul meu???

  Comentariu de lucian — 27 octombrie 2008 @ 11:48

 5. Ia contractul si se duce la avocat. Decarteaza niste leuti (+/- in functie de cat de destept e avocatul respectiv), il intreaba si i se va raspunde. In toate cazurile, daca vorbim de falimente si procese cu executari silite si popriri pe active, prietenul tau nu isi va mai vedea inapoi niciodata toti banii. Cel mai probabil un 20-30%, si aia dupa 5 ani. Succese 😛 (Hai nu ma lua in serios, sa se duca la avocat cu tot ce a semnat)

  Comentariu de Dan — 27 octombrie 2008 @ 12:20


RSS feed for comments on this post.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: