Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

20 septembrie 2008

Întreprinderea Munplast din cartierul Drumul Taberei a fost scoasă la vânzare

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 18:48

Conform unui articol din Ziarul Financiar de la începutul lunii, Întreprinderea de Mase Plastice Munplast a fost scoasă la vânzare cu tot cu active şi terenul de peste 2 hectare. Se speră că terenul va fi vândut unor eventuali investitori cu circa 1.400 de euro/mp, aproape dublu faţă de cât a plătit GranVia pt terenul de sub Tricodava. Să vedem dacă o da careva atâta.

Unul dintre acţionari, Marcel Diaconu, declara că: „În urmă cu 40 de ani, când a început activitatea fabricii, eram la marginea porumbului, iar acum suntem aproape de centrul oraşului”. (?!) Eu ţin să-l contrazic, pt că mai aproape e marginea dispărutului porumb, decât centrul oraşului aflat la 30 de minute până la 2 ore de mers cu maşina.

Activităţile fabricii de pe Bd. 1 Mai vor fi relocate pe un teren din afara oraşului.

Reclame

3 comentarii

 1. Macar sa construiasca si ei ceva frumos nu birouri si malluri …
  Apropo de construit face mc donalds in parcare la billa 😀 …. yammy nu mai trebuie sa fug pana in plaza acuma 🙂

  Comentariu de m&m — 22 septembrie 2008 @ 16:00

 2. Nu înţeleg frica, spaima asta de mall-uri. Cum se începe câte un proiect, cum lumea intră în panică şi în bârfele tuturor apare acest cuvânt.

  Birourile sunt bune. Mai ales dacă în prezent pierzi zilnic 3-4 ore pe drum până la locul de muncă şi înapoi. Mall-urile reprezintă o formă de comerţ civilizat, mai ales dacă ţinem cont că în prezent cam ducem lipsă de comerţ de calitate în Drumul Taberei (a se vedea bazarul şi aglomeraţia din „supermarketurile” Albinuţa şi Mega Image Buclă sau chioşcurile gen anii 90).

  Comentariu de Ionuţ — 22 septembrie 2008 @ 17:19

 3. Unde sunt mall-uri automat este aglomeratie si trafic , eu stau chiar la drumetu langa munplast si personal m ar incomoda , dar asta este 🙂 .

  in plus o sa se construiasca un mare mall in locul umebului care a fost mutat undeva in zona cet-vest.

  Comentariu de m&m — 22 septembrie 2008 @ 22:28


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: