Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

20 septembrie 2008

Vadim se vrea „senator de Drumul Taberei”

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 18:33

Titlul nu-mi aparţine, dar reflectă foarte bine o ştire apărută săptămâna asta în presă şi pe bloguri: liderul PRM Corneliu Vadim Tudor va candida pt un nou mandat într-unul din cele 2 colegii uninominale din cartierul Drumul Taberei, în care susţine că a locuit.

Sunt curios dacă ştie unde este Drumul Taberei…

Reclame

10 comentarii

 1. Probabil vine si cumpara medicamente de la noi din cartier ca avem muulte farmacii 🙂

  Comentariu de m&m — 22 septembrie 2008 @ 15:57

 2. Tot la politice putem trece si noul val de afise pseudo-electorale lipite peste tot prin sector; ati ghicit, sunt cele cu Poterash intr-o ipostaza nu tocmai fericita, in culorile partidului, cu textul „Mai traiti??”. Lol.

  Comentariu de Dan — 5 octombrie 2008 @ 18:44

 3. E oficial, Elena Udrea adica „blonda lu’ Bashescu” candideaza ca deputat in Dr. Taberei, colegiul din „vestul” cartierului (de la Moghioros spre camp adica).

  Comentariu de Dan — 17 octombrie 2008 @ 19:55

 4. Avem un al doilea candidat oficial pe colegiul Dr. Taberei-vest, Radu Manescu din partea PNL. Ne-a bagat la toti in cutia postala un plic cu continut pseudo-lacrimogen cu poze cu el in fata blocului din Dr. Taberei in 1974 . Intr-adevar, spre deosebire de blonda lu’ Bashescu (care mai bine candida la Buzau 😛 ), el isi poate revendica totusi originea aici. Din nefericire faptul ca numele si adresa mea erau scrise in clar pe plic ma duce cu gandul la o prima ilegalitate – si anume la faptul ca nu am cunostinta ca el sau PNL-ul ar fi operator autorizat de date personale. De aceea o sa incerc macar sa nu ii dau girul pentru a comite si eventuale alte ilegalitati din pozitia de parlamentar – adica, pe romaneste, sa nu il votez – in caz ca ma voi prezenta totusi la vot.

  Comentariu de Dan — 19 octombrie 2008 @ 22:30

 5. Daca ai semnat petitia pt metrou de la piata, mi se pare ca au si adresa ta. 🙂 Oricum, bazele de date se cumpara si se vand in draci, chiar zilele trecute m-am contrat cu o tipa de la Raiffaisen pe tema asta, ca eu nu am cont la ei, dar imi stiau nr de mobil. 😉

  Comentariu de Ionuţ — 20 octombrie 2008 @ 9:04

 6. N-am semnat nicio petitie. A, si pe individul ala cica il cheama RARES, nu Radu, asa imi trebuie daca scriu comentarii la tine pe blog in loc sa ma culc. Dar sa nu uit – aproape toti vecinii mei au primit asa ceva in cutia postala iar azi dimineata erau aruncate pe jos la iesirea din bloc plicuri nedesfacute, prilej cu care am aflat cum ii mai cheama pe cativa vecini 😛 Asta imi restrange banuielile la doar cateva surse:

  1) cartea de imobil – improbabil, nimeni nu spaguieste cateva zeci de administratori pentru asa ceva
  2) baza de date romtelecom – posibil dar greu de crezut, eu nu mai sunt abonat la ei de vreo 5 ani
  3) baza de date UPC-astral – hmmm, totusi sa nu dau in paranoia, mai ales ca pe facturile de la ei imi apare numele partial, fara al 2-lea prenume (pe plicul netotului astuia aparea numele meu complet)
  4) baza de date de la administratia financiara (taxe locale) – cea mai mare probabilitate, insa o dam in amanunte jenante deja (aloooo, Poterash, mneata stii ce fac subordonatii?!)

  Comentariu de Dan — 20 octombrie 2008 @ 10:47

 7. In mod sigur au luat baza de date de la adm. financiara (Orizont). Stiau numele scris gresit al bunicului decedat care se afla DOAR la adm. financiara scris asa. Vroia sa ne rapeasca vreo cateva minute cu performantele dl. Poteras

  Comentariu de Jinx — 22 octombrie 2008 @ 15:31

 8. Inca un cadou in cutia postala, o vedere cu poza lu’ tanti mentionata un pic mai sus si cu mesajul „Vreau sa decid impreuna cu voi”. Pe verso deasupra casutei unde ar trebui sa scrii povesti nemuritoare ne lamureste: „vreau ca voi sa imi scrieti despre problemele si dificultatile pe care le aveti, pentru ca impreuna sa hotaram ce e mai bine de facut”. Ce mi-e teama e ca tanti va castiga totusi alegerile in zona pe fondul unui absenteism mai mult decat masiv.

  Comentariu de Dan — 26 octombrie 2008 @ 19:26

 9. Vadim locuieste in zona pietei Cotroceni-eroilor…asa ca nu este departe de Drumul Taberei.

  Comentariu de Madre Tereza — 10 noiembrie 2008 @ 10:24

 10. Ooo daaa…. dupa ce la alegerile trecute am avut parte de Nutzi Udrea, Luminita Anghel, Zmarandescu si Antonel Tanase….

  Comentariu de Raluca Hippie — 27 aprilie 2009 @ 20:39


RSS feed for comments on this post.

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: