Hărţi şi informaţii despre Drumul Taberei

5 ianuarie 2009

Instrucţiuni accesare cameră web Parc Drumul Taberei 38

Filed under: Informaţii de uz general — Ionuţ @ 10:36

După cum unii dintre voi aţi aflat, zona dintre Drumul Taberei 34 şi biserica de dinainte de Piaţa Drumul Taberei (Moghioroş) a fost modernizată şi transformată în Parcul Drumul Taberei 38. Inedită este monitorizarea video cu transmitere live pe internet, monitorizare care observ că a interesat pe mulţi. Deoarece modalitatea de accesare a camerelor web este puţin mai complicată, voi detalia mai jos procedura aşa cum este ea descrisă şi cum am făcut şi eu.

În primul rând accesaţi cu orice browser pagina web http://38.hvt.ro şi descărcaţi programul 38.exe (cam neinspirat nume pt un codec sau ce o fi). Instalaţi programul descărcat şi reţineţi că este posibil să nu fiţi anunţat de finalizarea instalării.

Redeschideţi în Internet Explorer pagina http://38.hvt.ro şi faceţi clic pe Login. În căsuţa de dialog ce se va deschide completaţi câmpurile cu nume de utilizator „user” şi parola „ps6” (fără ghilimele).

Deasupra zonei de filmare veţi vedea nişte numere, de la 1 la 4. Acestea sunt cele 4 camere video disponibile. Prima este de la cabina paznicului, a 2-a supraveghează zona fântânii şi trotuarul de la stradă, a 3-a spaţiul de joacă pentru copii şi puţin din zona fântânii şi trotuarul de la stradă, iar a 4-a cel destinat câinilor. Prin clic-dreapta şi accesarea opţiunilor de deasupra ferestrei de monitorizare aveţi acces la câteva opţiuni. Reţineţi că nu aveţi drept de administrare a unora dintre acestea, dar puteţi de exemplu împărţi fereastra de vizualizare în 4 zone pentru supraveghere simultană (clic-dreapta sau video – multi-video preview).

Pentru probleme tehnice sau alte comentarii există un blog dedicat la adresa http://38hvt.wordpress.com.

camere-parc-drumul-taberei-381

10 comentarii

  1. Se mai construiește un parc frumos în interiorul cartierului format din blocurile vechi din intersecția Dr Taberei cu Vasile Milea. Merită vizitat/fotografiat. În plus blocurile alea mi se par cele mai frumoase pe care le-am văzut în zonă.

    Comentariu de rasebo — 7 ianuarie 2009 @ 2:52

  2. Da, au nişte detalii arhitectonice interesante. Am câteva fotografii ale lor pe acasă, dar nu ar strica unele făcute de cineva cu simţ artistic mai dezvoltat ca al meu. Mă gândeam ca în infodrumultaberei.ro să includ o galerie în care fiecare să-şi poată pune poze cu zona în care locuieşte în cartier.

    Cât despre parcul de la Milea nu ştiu nimic. Ultima oară am scurtat pe acolo cu taxi-ul când încă se lucra la aleile dintre blocuri. Poate ne spui mai multe când vii iar la prietenă sau la cumpărat de orez pakistanez. 🙂

    Comentariu de Ionuţ — 7 ianuarie 2009 @ 9:57

  3. nu cred ca e vorba de acelasi parc, ca e putin cam departe de intersectia de care zice rasebo, dar la orizont, intre blocuri, vizavi de scoala al carui nume il uit totdeauna, au reamenajat parculetul si arata foarte dragut.

    Comentariu de Jen — 7 ianuarie 2009 @ 11:51

  4. Am ramas placut surprins de complexitatea acestui blog. Multe informatii….. In fine, vreau sa te intreb daca ai idee despre vreo piscina acoperita in Drumul Taberei. Multam’

    Comentariu de doX — 3 februarie 2009 @ 15:37

  5. Nu ştiu să existe aşa ceva în cartierul nostru.

    Comentariu de Ionuţ — 3 februarie 2009 @ 19:07

  6. Te intrebam pentru ca am auzit niste tipi la un moment dat vorbind in 41 despre o piscina undeva pe la Casa Rustic.

    Comentariu de doX — 4 februarie 2009 @ 15:09

  7. O noua webcam Drumul Taberei:
    http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_14C.html

    Comentariu de Hascu — 1 martie 2009 @ 5:29

  8. e tare..:)))iti vezi copchilu’ fumand:))

    Comentariu de marian — 3 martie 2009 @ 23:09

  9. Buna ziua
    Vreau sa popularizez o chestie ff nasoala. Se doreste
    ne-votarea in parlament a unei legi care mai proteja cat de cat patrimoniul arhitectural, spatiile verzi etc. In acest scop se va organiza de catre toate ONG-urile care se chinuie sa „salveze” Bucurestii un miting la parcul izvor pe 17 martie, orele 8-10.
    vezi link:
    http://art-historia.blogspot.com/2009/03/se-doresc-zgarie-nori-peste-tot.html
    Chiar arunca-ti-va o privire. E pe bune!

    Comentariu de radu oltean — 13 martie 2009 @ 21:49

  10. Salut, Ionutz. Scuze ca-s offtopic. Ma poti trece si pe mine-n blogroll? Multumesc anticipat

    Comentariu de Kara — 19 iunie 2009 @ 18:36


RSS feed for comments on this post.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.